Kedvezményezett neve: Sörlei Bálint József
Támogatott projekt címe: Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció- magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése
pályázat azonosító száma: TFC-M-1.1.2-2020-03919
szerződött támogatás összege: 7.000.000 Ft
A támogatás mértéke: 100%
A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program Keretében valósul meg

A támogatott projekt rövid leírása:

Célunk a szezon meghosszabbítása, ill. hogy a nyári szezonon kívül is vonzóvá tegyük szálláshelyünk a vendégek számára. Ezt szolgáltatásunk bővítésével tervezzük megvalósítani, az eddig ki nem használt földszinti helyiségek bevonásával. Raktárként fenntartott helyiségben infraszauna telepítésével  valamint zuhanyzó kialakításával, továbbá mellette lévő üresen álló helyiség pihenőnek való kialakításával szeretnénk vendégeink igényeit szélesebb körben kielégíteni. Ezt a két helységet egy ajtóval közösen le lehet választani a folyosóról, így teljesen biztosított lenne a nyugodt pihenés a szaunára, pihenésre vágyóknak.

Szeretnénk házunk korszerűsíteni, fejleszteni. Jelenlegi fa tüzelésű kazán mellé, szintentartó fűtésnek villanybojler beszerelését szeretnénk elvégeztetni, hogy a nem teljesen kihasznált, hidegebb időben sem hűljön ki a ház, így hidegebb időszakban is tudjunk nem túl előre betervezett vendégeket fogadni. Valamint a földszinti vizesblokkok és a kültéri pihenők  felújításával szeretnénk kényelmesebbé, és esztétikusabbá tenni vendégeink számára vendégházunkat.

Meglévő háztartási gépeinket a kapacitásainknak megfelelően nagyobb teljestményű, kisebb környezeti terhelésű gépekkel szeretnénk kiváltani, ezzel is biztosítva a vendégváltások gyorsítását, vendégek minél kisebb mértékű zavarását a környezettudatos üzemeltetés mellett.
A támogatott projekt befejezési dátuma: 2020.12.31