HázunkGalériaÁrakFoglalásLátnivalókKapcsolatHázunk

Vendégházunk a Zselic gyönyörű erdőségében, a festői Bárdudvarnokhoz tartozó Bánya községben található. A domboldalban elhelyezkedő házat erdő veszi körül, a természet közelsége biztosítja a nyugalmat, csendet. Reggelente madárcsicsergésre ébredhetünk és időnként előfordulhat a ház környékén egy-egy kíváncsi őz is.

A ház udvarán bográcsozási- és grillezési lehetőség van, 4db kerti fedett pavilonunk pedig zavartalan baráti beszélgetések helyszínéül szolgálhat. A házhoz nyitott parkoló tartozik.

Az összesen 16 fő befogadására alkalmas épületben az emeleten kívülről megközelíthetően 3 különálló egység található. Egy két fős szoba saját fürdőszobával, egy hat fő elhelyezésére alkalmas apartman 3 szobával, társalgó sarokkal, hűtővel, vízforralóval, kávéfőzővel felszerelve, valamint saját dupla zuhanyzóval és wc-vel. Található a házban továbbá egy nyolc fő elszállásolására alkalmas apartman, három szobával (egyikben egy francia ágy és egy emeletes ágy található), társalgó sarokkal, hűtővel, vízforralóval, kávéfőzővel felszerelve, saját dupla zuhanyzóval és wc-vel.

A három egység külön-külön és egyben is bérelhető.

A ház földszintjén jól felszerelt konyha (gáztűzhely, hűtő, mikró, vízforraló, kávéfőző, mosogatógép, edények, tányérak, poharak, evőeszközök), tágas étkező és nappali kényelmes kanapékkal, síkképernyős televízióval, internet hozzáféréssel, wifivel, a kicsiknek játszósarokkal várja a vendégeket. A földszinti rész közös használatú, ahhoz az emeleti szobákban és apartmanokban lakók mindannyian hozzáférnek.

Ideális hely bázisként, a Zselici régió végiglátogatásához (Kaposvár, Szenna, Patca, Zselickisfalud, Zsippó, Bőszénfa…), alkalmas pihenésre, természetjárásra, madármegfigyelésre, tréningekre, workshopokra, közös ünnepek, évfolyamtársak összejöveteleinek fogadására, közös főzések és kerti partik megrendezésére.

Gyermekekkel érkezőknek mindenképpen érdemes felkeresni a Katica tanyát Patcán, a Zselici Csillagpark Látogatóközpontot valamint a Bőszénfai Vadasparkot, csak hogy a teljesség igénye nélkül néhányat kiemeljünk a látnivalók közül.

A Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra útvonala a település közelében húzódik a természetjárás szerelmeseinek örömére.

Jó innen biciklitúrákra indulni. Az egyik Szennát köti össze Kardosfán át Simonfával, a másik Bőszénfát köti össze Lipótfával. A kettőt összekötő út pedig a Zselici Csillagpark Látogatóközpontot a Látogatóközponthoz tartozó, helyi népi építészeti remekkel, „Lidi néni" házával kapcsolja össze, mely megjeleníti a Zselicre jellemző betyárvilág legendás alakjait.

Szeretettel várjuk!

© 2019, Kék Hold Vendégház